ThemaísLuxe & verwend, actief & avontuurlijk, fun & kids of speciale & themacruises. Of je nu langs de Noorse fjorden, door het Panamakanaal, langs de Griekse eilanden, door de Caribbean of naar Antarctica wilt; het kan! Om de keuze zo breed mogelijk te maken werkt cruisewinkel samen met alle grote en gerenommeerde rederijen. Om er een paar te noemen: Royal Caribbean Cruise Line, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises, Costa Cruises, Seadream… Elke rederij heeft haar eigen karakter. Van ‘funships’ tot zeilschepen, van 6-sterren ‘varende resorts’ tot kleinschalige schepen.

 Luxe & verwend

Dit zijn de ‘cruises van weleer’. Luxe schepen, stijlvolle inrichtingen. Uitstekende service, hoog niveau van maaltijden. Op deze cruises kun je nog echt in stijl dineren en worden ook galadiners georganiseerd. Overdag zijn er veel excursies maar de luxe schepen bieden zelf ook al een flink aanbod aan ontspanning. Bijvoorbeeld op het gebied van spa&wellness, waar vaak uitstekende faciliteiten voor aanwezig zijn. De gemiddelde leeftijd op deze cruises ligt vaak wat hoger en voor kinderen zijn de schepen minder geschikt. ‘Luxe&verwend’ kies je als je een echte luxe en stijlvolle cruise wilt maken met uitstekende service.

Actief & avontuurlijk

Een compleet resort op zee, dat is eigenlijk de beste omschrijving voor deze cruises. Een overdaad aan activiteiten aan boord, waaronder heel veel aan sport en entertainment zet de sfeer hier. En dat gaat ver: tot aan een klimmuur en een ijsbaan toe… De sfeer is er los en ongedwongen, het motto is vrijheid en genieten. In de avond zijn er veel shows, zijn casino en bioscoop open en heb je de keuze uit specialiteitenrestaurants tot pizzeria’s en ga je daarna naar een van de vele bars of lounges. ‘Actief & avontuurlijk’ cruisen is vooral geschikt voor jonge stellen, alleenreizenden en families.

Fun & kids

Cruisen met kinderen? Jazeker, dat kan en is fantastisch. Niet voor niets zijn er heel wat ‘funships’ te vinden bij verschillende rederijen. Speciale animatieprogramma’s voor kids, een crèche, tienerdisco’s… Als het al nodig is want de jeugd heeft een fantastische tijd bij de zwembaden, whirlpools, computergames en sowieso al bij het feit dat ze op een echt cruiseschip zitten! ’s Avonds is er ook voor kinderen genoeg te doen. Lekker en ongedwongen eten, een broadwayshow kijken of samen met nieuwe vrienden en vriendinnen wegdromen op het dek … 

Special & Themacruises

Door het jaar heen worden er door verschillende rederijen allerlei speciale themacruises georganiseerd. Teveel om hier op te noemen, maar een paar voorbeelden: golfcruises (waarbij uiteraard veel gegolfd wordt op diverse bestemmingen maar ook aan boord een putting green is), 50+ cruises, zeilcruises, wellnesscruises, kerstcruises, wereldcruises … Vraag ons naar meer mogelijkheden.

Gay cruises

De Amerikaanse touroparator Atlantis organiseert all-gay cruises in de Caribbean, rond Hawai en in de Middellandse Zee. Je zult verstelt staan van deze fantastische feest cruises. Op GAY-CRUISE.NL vindt u een compleet aanbod.